Skip to content
Leidsestraatweg 109 G | 3443 BS Woerden | 0348 - 431 660

  Voeding en chiropractie

  Hoe rechtop en ontspannen zit je?
  Voel je je fit en energiek of heb je behoefte aan een ontbijtje, koffie en wat frisse lucht?
  En hoe is dat voor je collega’s?

  Net als de Woerdense gewichtsconsulente Linda Oskam, merk ik dagelijks in mijn praktijk dat er ook behoefte is aan goede informatie over gezonde voeding en een gezonde werkomgeving. Een prachtige combinatie van beide elementen zien we vaak al om 12.00 uur als werkend Nederland gaat ‘lunchwandelen’. Maar er is meer mogelijk!
  Daarom hebben wij een gezamenlijk aanbod opgesteld, dat zowel werkgevers als werknemers helpt een stap te zetten naar een gezondere leef- én werkstijl.

  Het aanbod:

  Wij bieden dit aan op locatie bij de bedrijven. In een presentatie besteden we aandacht aan gezonde voeding (zowel op de werkvloer als thuis) en een goede houding (zittend én staand, ook voor flexwerkers). Daarnaast geven we handige tips en trucs hoe deze kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Het informatieve onderdeel bevat zowel basisinformatie als optionele onderdelen, die afhankelijk van wensen en mogelijkheden van het bedrijf kunnen worden ingevuld.

  Daarnaast doen we individuele Health Checks. Bij iedere werknemer worden diverse metingen uitgevoerd (mits de werknemer hier geen persoonlijke bezwaren tegen heeft):

  • Bloeddruk
  • Gewicht en Body Mass Index
  • Spierpercentages en diverse vetwaarden
  • Cholesterol
  • Middelomtrek
  • Rugscreening
  • Test buik – en rugspieren

  Wat is het voordeel voor het bedrijf?

  Voeding en Chiropractie voorziet in een completer en gevarieerder aanbod aan preventiemogelijkheden op de werkvloer. Dit levert het bedrijf vitalere werknemers op, een hogere productiviteit en kostenbesparing. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat de aandacht voor de gezondheid van de werknemer ook bijdraagt aan belangrijke factoren zoals de werksfeer en het gevoel van welbevinden van medewerkers in relatie tot zichzelf en het management.

  Meer informatie:

  Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden binnen dit aanbod? Neem dan contact op via email of bel 0348 431 660 op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  Gezonde én tevreden werknemers zijn het grootste kapitaal wat het bedrijf zich kan wensen! Wij helpen jouw bedrijf graag om dit te realiseren.

  Meer weten over de gewichtsconsulente Linda Oskam en haar praktijk? Klik dan hier.

  Back To Top