Skip to content
Leidsestraatweg 109 G | 3443 BS Woerden | 0348 - 431 660

  Klachtenregeling

  Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de behandeling of de resultaten hiervan. Het beste is om dit gelijk met de chiropractor te bespreken. Vaak kunnen problemen of ontevredenheid met onderling overleg prima opgelost worden. Lukt het niet om samen tot een oplossing te komen kunt u contact op nemen met de klachtenfunctionaris van de NCA. Meer informatie hierover vindt u op de website van de NCA.

  Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA):

  De NCA is de oudste beroepsorganisatie in Nederland die de kwaliteit van chiropractie voorop heeft staan. Om lid te worden van de NCA moet de chiropractor een vijfjarige universitaire opleiding hebben voltooid aan een internationaal geaccrediteerd instituut/universiteit. Ook heeft de NCA de doel om de kwaliteit van de chiropractische zorg aangeboden door de leden te bewaken en verbeteren.

  Stichting Chiropractie Nederland (SCN):

  De SCN is een onafhankelijke kwaliteitsorgaan dat controleert of de ingeschreven chiropractoren voldoen aan de jaarlijkse na-en bijscholingscriteria. Dit gebeurt door middel van registratie, herregistratie (elke 5 jaar) en visitatie. Meer informatie vindt op de website van de SCN

  Back To Top