Skip to content
Leidsestraatweg 109 G | 3443 BS Woerden | 0348 - 431 660

  Afspraak maken

  Om een afspraak te maken kunt u ons tijdens de openingstijden van de praktijk  bellen op 0348 – 43 16 60. U krijgt dan een van onze secretaresses aan de telefoon. Deze zal u op een zo kort mogelijke termijn een plaats in de agenda aanbieden, waarbij we natuurlijk rekening houden met uw voorkeuren.

  Ook kunt u eenvoudig in onze online agenda zelf een afspraak maken. Klik HIER voor de online afsprakenagenda.

  Neemt u alvorens een afspraak te maken eerst uw verzekeringspolis door of neem even contact op met uw verzekeraar. Dit om goed geïnformeerd te zijn over vergoeding van de behandeling. Een groot deel van de particuliere verzekeraars vergoeden de behandelingen maar neem toch altijd even de spelregels door.

  Voor het maken van een afspraak heeft u geen verwijskaart van uw huisarts nodig.

  Indien u niet in staat bent om de praktijk te bellen kunt u ook via ons contactformulier een afspraak aanvragen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u gelegd voor het maken van een definitieve afspraak.

  Indien er in het recente verleden röntgenfoto’s zijn gemaakt van het gebied waar u nu klachten heeft is het handig om deze mee te nemen naar het eerste consult. U kunt deze foto’s meestal zelf opvragen bij het ziekenhuis waar deze gemaakt zijn.

  Back To Top